WPC teraszburkolat

REHAU WPC Teraszburkolat

A REHAU RELAZZO segítségével kedve szerint alakíthatja személyes szabadterét. Akár modern és egyenes vonalú, akár időtállóan elegáns – a RELAZZO tökéletesen kifejezi az egyéniséget és az életstílust.

Hat különböző színárnyalat áll rendelkezésére álmai teraszának, erkélyének vagy kerti útjainak kialakításához. A kialakításhoz további mozgásteret biztosít a két különböző struktúrájú felület – attól függően, hogy a profilok mely oldalát választja. A terasz hatásos megvilágítását a rendszer kiváló minőségű alkotóelemei, pl. padlóba süllyeszthető nemesacél lámpák biztosítják.

A rendkívüli ellenálló képességről a REHAU saját fejlesztésű alapanyag-receptúrája alapján előállított, időtálló RAU-WOOD gondoskodik. Ez egy olyan környezetkímélő high-tech alapanyag, amely tökéletesen egyesíti a fa kellemes optikai jegyeit és a műanyagok ellenállóságát. Ez a hosszú élettartamú teraszbrukolat titka.

A REHAU RELAZZO 50 %-ban fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyagból készül. A vásárló tehát a környezetbarát alternatívát választja a trópusi fákkal és a keményfával szemben. Ráadásul: A profilok teljes mértékben újrahasznosíthatók.

RELAZZO prospektus R20715

RELAZZO szerelési útmutató

RELAZZO referenciák R20710

RELAZZO műszaki információ R20600

Tudnivalók a mindennapi használathoz