Weissenböck

Via Capo natúr térkő

Minden oldalon fagy- és sóálló sortérkő, egyenes éleknek és vékony fugáknak köszönhetően kényelmesen lehet sétálni a felületen, de a kerekek is könnyen gördülnek rajta. Személygépkocsival rá lehet hajtani, ezért kiválóan alkalmas behajtókhoz, kerti terekhez, járdákhoz, teraszokhoz, lépcsőfokokhoz és lépcsőkhöz.Burkolásnál minden raklapról dolgozzon, hogy a kövek keverten kerüljenek lerakásra.

Minden oldalon fagy- és sóálló sortérkő, egyenes éleknek és vékony fugáknak köszönhetően kényelmesen lehet sétálni a felületen, de a kerekek is könnyen gördülnek rajta. Személygépkocsival rá lehet hajtani, ezért kiválóan alkalmas behajtókhoz, kerti terekhez, járdákhoz, teraszokhoz, lépcsőfokokhoz és lépcsőkhöz.

Alkalmas az alábbiakra:
 Házak kocsibehajtóinak kiépítésére és parkolóhelyek kialakítására
 
Garázsbehajtókhoz
 Kerti ösvények és utak kialakítására a ház körül
 Teraszok és csurgók kialakítására
 Gyalogösvények és járdák kirakására
 Árkádsorokhoz és belső udvarokhoz
 Előterek és kerti terek kialakítására
 Lépcsőfokokhoz és lépcsőkhöz

 Sűrű hidrofób kvarckő felülethez a hosszabb élettartamú szebb kövekhez, és a sokkal tovább tisztán maradó stabil színű felületekhez (lásd még a Weissenböck tisztasági  követelményeket).
 30 évig garantált beszerezhetőség kiegészítésekhez és javítási munkálatokhoz a felületeken ugyanazzal a termékkel 30 éven belül a vásárlástól.
 Magasabb kopásállósággal a mechanikus erőhatások, mint pl. autóval  is erős forgalomnak, hóláncoknak vagy szöges gumiknak is kitett felületen és ezáltal mérhetően kisebb kopás.
 Állandó dér- fagy és olvasztósó elleni  védelem azt jelenti, hogy az egész kő ép
  marad, akkor is, ha a fagy vagy só oldalról, a fugákon keresztül támadja meg.
 A legjobb ár-teljesítmény viszony ár-érték arány a hosszú élettartamnak és a kiváló minőségnek köszönhetően (lásd a Weissenböck tisztasági követelményeket és a Weissenböck minőséggaranciát).
 Hét különböző formátum lehelyezésre kész kőlapsorozatban keverten az  egyszerű és gyors sorozatlerakásért.
 Mindössze 5 cm-es kővastagság, ugyanakkor személyautóval rá lehet hajtani, így felhajtókhoz, parkoló területekhez és bejáratokhoz éppúgy  alkalmas mint járdákhoz, teraszokhoz és lépcsőfokokhoz - egy kő (majdnem)
  minden felülethez.
 Egyenes élek és keskeny fugák, melyeken könnyen lehet járni, és könnyen gördülnek rajta a kerekek, melyek éppúgy jól tapadnak és mezítláb lehet rajtuk járni.
 Az erőteljes színkontrasztok segítségével a kagylómész színű iBS (a bézstől és a barnától az antracitig) térkő nagyon jól illeszkedik a Tegula fal natúr kagylómész színűhöz.
 Árnyalt pala színben nagyon természetesen hat, minden házhoz illeszkedik és nagyon jól kombinálható a natúr szürke árnyalt Tegula fallal

Méretek


Személygépkocsival rá lehet hajtani
Kőmagasság: 5 cm
ÖNORM B3258 vizsgált
Méretek (H/SZ/M): 9,8-21,8/16/5 cm
Tömeg: 117,5 kg/m²

Weissenböck minőség és garancia pdf